Weerbaarheid voor volwassenen, pubers en kinderen...

Omgaan met pesten, emotioneel en agressief gedrag.

Jong geleerd is oud gedaan. En hoewel we nooit te oud zijn om te leren maakt dit wel duidelijk wanneer het nu het juiste moment is om met (persoonlijke) groei en ontwikkeling aan de gang te gaan!

Omgaan met pesten, het volgen van weerbaarheidstraining, het opbouwen van zelfvertrouwen. Zomaar een greep van de aspecten die je als kind, puber en jong-volwassene kunt leren.

...op basis van Chinese Martial Arts

Ontwikkelen van zelfvertrouwen, vaardigheden en talenten

Wij onderwijzen met behulp van elementen zoals Aarde, Water, Wind en Vuur, een zevental basis concepten die zijn ontleend aan Chinese martial arts, de nodige psychologie, humor, spirit en energie om deze vaardigheden eigen te maken en zo ruimte te creëren voor jou talenten en/of die van je collega's, (mede)studenten of leerlingen!

Hoe ziet een transformatie-training er uit?

Tijdens de training gaan we aan de gang om de voor jou belemmerende overtuiging om te vormen naar één die wel voor je werkt; een zogenaamde transformatie. Hoe gaat het er tijdens zo'n training aan toe? Daar waar we tijdens de Wingtczun training een vaste structuur volgen met vaste programma-onderdelen en een vaste volgorde is er bij een Real Zense coaching en training geen van te voren bepaalde vaste format. Voor de training kunnen we uit een onuitputtelijke inspiratiebron datgene halen en combineren dat, met het juiste momentum, de optimale beleving creëert om het maximale uit de transformatie te halen!

Te denken valt aan balansoefeningen, ademhalingsoefeningen, gevoelstraining, ontspanningsoefeningen, bewegingsoefeningen, etc. Het stellen van vragen, uitwisselen van ervaringen. Soms fysiek, soms mentaal. En vaak juist beide omdat ze elkaar zo mooi versterken!

Overtuigingen en ervaringen

...en hoe je ze kunt veranderen.

Hoezo zou je überhaupt ervaringen en overtuigingen willen veranderen? Om te beginnen verander je niet een ervaring zelf. Je kunt wel de manier waarop je er naar kijkt en zo de overtuiging(en) die je naar aanleiding van een ervaring hebt gemaakt aanpassen. De reden om dat te willen? Dat is het geval wanneer een overtuiging niet (meer) voor maar tegen je werkt of je beperkt. Zo kun je er voor zorgen dat een ervaring die als vervelend wordt beschouwd je uiteindelijk krachtiger kan maken.

Wat is daar voor nodig?

Nieuwe inzichten!

En die kun je creëren door nieuwe verbindingen te leggen. Connecties. En door nieuwe ervaringen op te doen.

Bij Real Zense gebeurt dat bijvoorbeeld door je 'nieuwe' bewegingen te laten doen. Deze bewegingen zijn ontleend aan o.a. de chinese martial art Wingtczun Kungfu en Taiji (Tai Chi).