Persoonlijke coaching

Kies voor jezelf

Wat zijn jouw kernwaarden in het leven nu werkelijk? Wat inspireert jou? Weet jij goed wat jouw kwaliteiten en competenties zijn? Wil je positiever doorgroeien op een integere manier en sterker, zelfbewuster worden?

Wij gaan met jou de dialoog aan over jouw twijfels en onzekerheden, maar we kijken vooral vooruit. Waar wil je naartoe en hoe kom je daar? En heb je je persoonlijke doelstellingen al helder? We zoeken samen naar datgene wat het beste past bij jou als authentieke persoon.

Als coaches stellen we je graag vragen die iets in je los maken en je op een andere manier naar jezelf laten kijken. We observeren, luisteren en helpen je mee op je ontdekkingsreis. Voor jezelf en je omgeving, privé of zakelijk.

Persoonlijke coaching
Coaching van organisaties

Coaching van organisaties

Werknemers of collega’s presteren het beste wanneer zij lekker in hun vel zitten en hun competenties en vaardigheden optimaal kunnen zetten. Daarom beginnen we met een zorgvuldige scan van de situatie. Komen de competenties van iedereen goed uit de verf? Waar liggen de behoeftes? Hoe is de structuur en samenwerking?

Afhankelijk van die situatie bekijken we als coaches wat de beste aanpak is. Individuele coaching kan afgewisseld worden met groepscoaching, waarmee we gezamenlijk een probleem aanpakken.

Uiteindelijk gaat het erom dat we iedereen individueel willen motiveren en onderling optimaal laten functioneren. Een professionele coach voegt op die manier extra waarde toe aan je organisatie, met een blijvend positief effect!

Business coaching

Business coaching is speciaal voor ondernemers die verder willen met hun bedrijf. We bespreken samen wat je doelstellingen zijn en fungeren zo als klankbord voor je ontwikkelingen. Het kan gaan om je intrinsieke motivatie; wat zijn je doelstellingen en drijfveren? Maar we kunnen het ook over je bedrijfsvoering hebben door goed te luisteren, analyseren en de juiste vragen te stellen.

Een sparringpartner die je een spiegel voorhoudt over je visies, ambities en plannen. Daarbij focussen we vooral op wat bij jou past; wat jou motiveert en hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken.

Business coaching

Wat kun je van ons verwachten?

Wat ons drijft is het inspireren en toevoegen van waarde aan anderen. Aangezien iedereen uniek is met zijn of haar unieke uitdagingen, maken wij onze aanpak op maat. Wat voor de één immers werkt, hoeft dat niet te doen voor een ander. Je mag van ons verwachten dat je krijgt wat je nodig hebt.

En nog meer...

Men zegt wel eens: "Zelfkennis siert de mens". Meer inzicht in je eigen gedrag en drijfveren en waarom je doet wat je doet resulteert in zelfkennis. En door meer inzicht in je eigen gedrag te hebben, kun je ook meer inzicht krijgen in het gedrag en drijfveren van anderen. En hoe mooi is het als je daardoor meer begrip krijgt voor de ander en de sterke kanten van elkaar kunt bundelen en optimaal inzetten?

Optimaal samenwerken

Optimaal samenwerken

Hoe doe je dat nou, optimaal samenwerken? Het begint met inzicht in de intentie van gedrag en drijfveren. Welke overeenkomsten en welke verschillen hebben mensen? En hoe kun je die verschillen zo inzetten dat je elkaar juist versterkt? Het heeft ook te maken met focus. Waar focus jij je op en brengt dat je dichter of juist verder van je doel? Dit is iets wat je kunt oefenen en beheersen.

Neem contact met ons op