Het eerste gesprek

Gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek

Allereerst vertellen we je wat je van ons mag verwachten, hoe we te werk gaan en wat het je op kan leveren.

Wij zetten ons met volledige toewijding in om je vragen en ambities met succes te beantwoorden. We stellen samen met je vast welke doelstellingen je hebt en waar je aan wilt werken. We formuleren duidelijk je doel en gaan daarmee aan de slag.

We bekijken wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Of het nu een droom is die je wilt verwezenlijken, een eigenschap die je wilt verkrijgen (bijvoorbeeld zelfvertrouwen), noem maar op. Jij bent het die centraal staat en het hele plan wordt samen met jou op maat gemaakt.

Het eerste gesprek
Wat kan het je opleveren?

Wat kan het je opleveren?

Het bereiken van je doel!

En met een beetje geluk een nog veel mooier doel en een stuk sneller dan je voor mogelijk hield. Het kan je een scala aan tools opleveren die maken dat je het beste uit jezelf en uit het leven kunt halen. Denk aan inzichten in je eigen denkpatronen en lichaamstaal (van jezelf en van anderen). Je krijgt door zelfreflectie een beter zelfbeeld en loopt met meer vertrouwen door het leven.

Sommige van de gereedschappen die je meekrijgt hebben betrekking op mentale aspecten, andere juist op fysieke. Intuïtie en (eigen) identiteit staan centraal. Zo kun je dingen die je eerst voor onmogelijk hield verwezenlijken en levert het meer op dan je van tevoren kunt bedenken!

Welke investering is er voor nodig?

Om je doel te bereiken is het noodzakelijk om een stuk van je tijd en energie te investeren. Gelukkig ben je daarin niet alleen want wij doen dat ook! Afhankelijk van wat er nodig is zijn er de volgende kosten:

  • We rekenen 82 euro per uur voor 1 op 1 coachingsessies. Doorgaans zijn er 3 tot maximaal 5 sessies nodig;
  • We rekenen 57 euro per persoon voor een korte coaching sessie in klein groepsverband (3-6 personen). Zo'n consult duurt c.a. 2.5 uur. Voordeel is dat de kosten wat beter te behappen zijn en je meer inzichten krijgt door de vragen en oplossingen van de anderen;
  • Voor 97 euro per persoon volg je een coaching sessie van c.a. 5 uur, verdeelt over de ochtend en de middag, wederom in klein groepsverband (3-6 personen).

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief lunch en gebaseerd op plaatsvinden op onze trainingslocatie in Tilburg. Een op maat gemaakte aanbieding voor afwijkende vormen (denk aan grotere groepen, eigen of andere locatie met of zonder lunch) stellen we graag voor je samen!

Welke investering is er voor nodig?