West meets East

Moderne aanpak en oosterse wijsheid

Onze gezamenlijke passie voor Wing Chun Kung Fu heeft ons oorspronkelijk bij elkaar gebracht en is een rode draad in ons leven. Al enkele jaren zijn wij allebei bevoegd docent en geven wij met veel plezier deze Chinese zelfverdediging.

Wist je dat heel veel mensen aan zelfverdediging beginnen om meer zelfvertrouwen te krijgen en weerbaarder te worden? En dat balans één van de belangrijkste onderdelen is bij zelfverdediging?

Deze facetten komen overal in het dagelijks leven terug. In het verre oosten wordt martial arts daarom vaak gezien als een levenswijze.

Onze unieke combinatie van oosterse martial arts met professionele trainings- en coachingstechnieken maakt dat we een bijzondere benadering hebben voor verschillende westerse problemen. Het beste van twee werelden. Tijdloze wijsheid gecombineerd met een efficiënte moderne aanpak. West meets East.

West meets East
De oplossing

De oplossing

Wil je meer zelfvertrouwen hebben en weerbaarder zijn? Heb je inspiratie nodig? Wil je je kwaliteiten effectief ontwikkelen? Of ben je op zoek naar meer motivatie en hartstocht in je leven?

Sta je voor een moeilijke keuze of obstakel en wil je verder?

Dan is hier de oplossing! Zoek niet verder en meldt je aan. Geef aan wat je wensen zijn en we kijken samen wat we voor je kunnen betekenen!

Neem contact op!

Body

Bij body, lichaam, wordt in combinatie met training vaak aan sporten gedacht. Je kunt echter ook heel anders met je lichaam trainen. Wist je dat bij communicatie maar liefst 55% bestaat uit lichaamstaal? Bij Real Zense train je om alle facetten van communicatie (lichaamstaal, toon- en woordgebruik) met elkaar te laten stroken en zo het effect van je communicatie te optimaliseren.

Mind

Het lichaam en je gedachten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door positief te denken neem je een andere (lichaams)houding aan. Andersom kun je, door je fysieke houding te veranderen, je denkpatronen beïnvloeden zodat je betere keuzes kunt maken. Door belemmerende denkpatronen om te vormen kun je gaan ervaren dat de mogelijkheden oneindig zijn!
Welke overtuigingen heb je en hoe werken die voor je? We hebben nog veel meer interessante vragen die stof tot nadenken geven.

Skills

Het vergroten van vaardigheden (skills) gaat makkelijker wanneer je de juiste dingen tegen jezelf zegt. We gebruiken diverse manieren om je vaardigheden te verbeteren. We kunnen bijvoorbeeld kijken naar je inspiratie, wat bij jou past als authentiek persoon of we werken aan je doorzettingsvermogen.

Het is een enorme ontdekking als je merkt dat je je nieuwe vaardigheden in kunt zetten in verschillende situaties!

Real

Realiteit

Real staat voor ‘authentiek’ en ‘echt’. Wij staan in de werkelijkheid, het hier en nu. Vanuit die werkelijkheid leer je doelen te stellen. En daar onvoorwaardelijk naar te handelen. Door op een echte, oorspronkelijke manier samen te werken houden we je ontwikkeling ‘real’ waardoor je zelfkennis enorm verbetert en je met sprongen vooruit gaat!

Zense

Inzicht en verlichting

Zense is een samenvoeging van ‘sense’ en ‘zen’. ‘Sense’ als kunnen vertrouwen op je gevoel omdat je meer inzicht in jezelf hebt ontwikkeld.

‘Zen’ is voor ons het stukje oosterse wijsheid dat we meenemen in onze kijk op het leven, maar ook de klassieke betekenis van Zen: onbevooroordeeld en verwachtingsloos zijn. Daardoor heb je de ruimte om alles ten volle te ervaren.

Real Zense: Met een realistische blik dichterbij bij je authentieke persoonlijkheid komen en daarbij streven naar inzicht en verlichting waardoor je een mooiere versie van jezelf wordt!