Wat is geluk?

Voortdurend puur geluk bestaat niet

Maar tevreden zijn wel. Kunnen genieten van de dingen die je doet. Het gevoel hebben een zinvol bestaan te leiden, ook al heb je soms weinig keuzes. En daar dan ook enige vrijheid in te ervaren.

Je kunt niet volledig bepalen wat er op je pad komt, maar je kunt wel leren hoe er mee om te gaan. Zelfs na enorme tegenslag.

Hoe word je gelukkiger met jezelf?

Wat houdt je eigenlijk tegen?

Iedereen worstelt wel eens met zichzelf. Ook wij! Maar twijfels en onzekerheden zijn de eerste stap naar verandering. Jouw stap is om die twijfels aan te gaan en daar actie op te ondernemen. En daar kunnen wij jou bij helpen. Door een mix van onze professionele coaching opleidingen en onze jarenlange ervaring als martial arts instructeurs kunnen wij jou een unieke aanpak bieden.

Van twijfels naar aanpak

Persoonlijke training

Om jouw persoonlijke ontwikkeling te kunnen ondersteunen gaan we uit van een coachingstraject op maat voor jou. Wat is je doel, wat zijn je belemmeringen? Werken jouw overtuigingen met jou of tegen jou? Wat zijn belangrijke ervaringen en hoe ga je daarmee om?

Onze unieke aanpak

Transformatie door gesprekken en oefeningen

Als coaches gaan we in eerste instantie natuurlijk altijd een gesprek aan om jouw behoeftes te weten te komen. We stellen je vragen, we vertellen ook onze ervaringen als die er toe doen en helpen je belemmeringen uit de weg te ruimen en je weerbaarder te maken. Daarbij kunnen wij ook gebruik maken van onze onuitputtelijke inspiratiebron die we hebben opgebouwd door tientallen jaren Wing Chun training. We maken gebruik van bijvoorbeeld balansoefeningen, ademhalingsoefeningen, gevoelstraining, ontspanningsoefeningen, bewegingsoefeningen, etc.

Juist de combinatie van mentale ontwikkeling en fysieke oefeningen geeft je nieuwe inzichten en versterkt je ontwikkeling.

Aarde, Water, Wind en Vuur

Vier aspecten van jouw persoonlijke ontwikkeling

Elk van deze elementen heeft zijn eigen karakteristiek en afhankelijk van jouw karakter en behoefte kijken we welk element het beste bij jou past.

  • Vuur: ondernemen en mogelijkheden zien
  • Aarde: maak het concreet en geef dingen een plek
  • Lucht: waarom zijn de dingen zoals ze zijn, zoek naar de logica achter jouw situatie en de oplossing
  • Water: wat betekenen ervaringen gevoelsmatig bij jou en hoe kun je daarmee verder

De coaches: Rémon en Remko

Al ruim 20 jaar beoefenen Rémon van Westenbrugge en Remko Steffers samen de Chinese verdedigingskunst Wing Chun Kungfu. Tijdens de lessen kwamen regelmatig bredere levensvragen voorbij van leerlingen. Hoe ontwikkel je meer zelfvertrouwen, hoe maak je betere keuzes in het leven. Beiden hebben de, via CPION geaccrediteerde, post HBO opleiding Business Communication Professional van Sirius Academy met positief resultaat afgerond.

Tijdens de opleiding ontdekten zij dat er ontzettend veel overeenkomsten zijn tussen algemene levensvragen, communicatie en de zelfverdedigingskunst die zij al jaren beoefenen. Het werd voor hen duidelijk waarom kungfu in China, “a way of life” is. De overeenkomsten die zij zien zijn o.a.; balans, contact, aanvoelen, uitstraling, kalmte en ontspanning.

Het mooie is dat je dergelijke doelstellingen vanuit de Oosterse filosofie kunt benaderen en met moderne coaching technieken kunt inzetten.

Klaar voor een nieuwe start?

Neem contact met ons op via het contactformulier hieronder. Een eerste oriënterende gesprek is altijd gratis, de vaste prijzen vindt je hier.

Contactformulier

Ben je benieuwd, heb je vragen, wil je een vrijblijven de kennismaking? Neem contact met ons op!